Bommelerwaard, eiland tussen Maas en Waal!

geplaatst in: Partners | 0

   Stichting streekmarketing bommelerwaard zet zich in voor het promoten van de Bommelerwaard op het gebied van toerisme en recreatie. Dat doet de stichting samen met en vooral door toeristische ondernemers en organisaties. Onder het motto “Bommelerwaard, eiland tussen Maas en Waal” wordt de streek onder de aandacht gebracht bij inwoners en bezoekers uit binnen- en buitenland.

Op verschillende manieren werken we met elkaar aan het vergroten aan de bekendheid  van de Bommelerwaard.

Wij weten als Hengelsport Zaltbommel alles van het recreatieve aanbod van de Bommelerwaard, zoals het roofvissen.online  in de Bommelerwaard en wat te denken van het Feedervissen op de Waal of de Maas? Ook onze polderslootjes zijn leuk om voor het roofvissen of voor het stokvissen. De Zaltbommelse stadsgrachten hebben een mooie ambiance voor diverse visserijen van Karpervissen tot Baarsjes peuteren. En dan niet te vergeten het Meervalvissen op de Waal. Dus alle visserijen zijn te doen in de bommelewaard

De Stichting Streekmarketing Bommelerwaard is een kleine, slagvaardige, ondernemende en saamhorige stichting die gedragen wordt door actieve vrijwilligers en betrokken ondernemers.

De Tourist Info Bommelerwaard zit op adres Markt 3 in Zaltbommel, daar kun je allerlei folders en info vinden over de Bommelerwaard en uiteraard online ook te vinden.

Hengelsport Zaltbommel  is ook partner van deze stichting,, vissen is natuurlijk een bezigheid/hobby die je in het waterrijke Bommelerwaard op vele plekken kunt beoefenen. Kom eens bij ons langs  voor een bakkie , advies en bekijk ons groot assortiment.