Op zoek naar een vis vakantie?

geplaatst in: Partners | 0

Op deze mooie plek aan de rivier de Lot in Frankrijk kan je dikke karpers of meervallen vangen!

Je zit op het landgoed van Nederlanders. Jan en Nicole zijn aardige en behulpzame eigenaren. Op het landgoed staan 2 vakantiehuisjes die van alle luxe zijn voorzien en hebben beiden een eigen vissteiger. Prettig is dat het weer altijd aangenaam is in deze streek van Frankrijk.

Zit je liever meer privé? Ook dat kan, 15 minuutjes verderop hebben zij vakantiehuis “Tolhuis” geschikt voor maximaal 4 personen, ook direct aan de Lot met vissteiger. Het huisje is het laatste huis van een doodlopend straatje, dus als je van absolute rust houdt is deze perfect.

Honden in het Tolhuis zijn toegestaan en kunnen heerlijk rondlopen in de grote tuin, die volledig omheind is.

Laten wij eens wat vertellen over de vissen die daar rondzwemmen?

Ik had het al gezegd: dikke karpers maar ook zeker meervallen van 150 cm en groter. Voor de roofvissers is het een paradijs op de Lot: blackbass, snoekbaars en er schijnt zelfs forel rond te zwemmen. De grote brasems en blieken geven de feedervissers onder ons een aardig gevecht.

Er zijn diverse mogelijkheden om de rivier af te vissen. Je kan voor een klein bedrag een visbootje met elektromotor huren of je neemt je bellyboot mee. Vers aas kan in een speciale extra koelkast gezet worden. Het is vanaf Utrecht 1100 km rijden.

Meer info: www.chezjanetnicole.nl

Kortom een echte aanrader en bekijk hier het filmpje voor een indruk

Wil je boeken klik op deze  Link of jou data nog vrij is.