Met de blokhutboot vissen in de Bommelerwaard.

geplaatst in: Partners | 0

Waarom vissen met de blokhutboot ?

Wij zijn fan van de blokhutboot omdat je van dichtbij zo van de natuur kan genieten, het vissen vanaf de blokhutboot is een unieke en avontuurlijke ervaring. Een paar dagen  van de rust en de natuur genieten, en dan ook nog een hengeltje kunnen uitgooien vanaf de boot, wat wil een mens nog meer !!

En dat kan allemaal vanuit 4 opstaplocatie`s in Nederland. De Bieschbosch, De Linge, De Gouden Ham en in de Bommelerwaard (opstaplocatie is Heerewaarden) dus een mooie combinatie om eerst je visuitrusting of vers aas bij Hengelsport Zaltbommel te kopen en dan naar blokhutboot te gaan. Waarom ver weg als Nederland zo mooi is.

Bij ons kun je bij terecht voor het riviervissen , wij hebben een groot assortiment voor het vissen op de Maas en Waal.

 

Welke vis kun je vangen?

In de wintermaanden zijn vooral de Maasplassen aantrekkelijk om te vissen. De Roofvissen trekken de plassen op en zitten vooral in de diepere gedeeltes van de plassen omdat het daar warmer voor ze is.

Vanaf de kant vissen is leuk maar je vangt veel minder dan met de blokhutboot,omdat je dan midden op de plas kunt vissen waar de vissen liggen te overwinteren.

De Roof vissen die je kunt vangen zijn: Snoek, Snoekbaars en grotebaarsvissen.nl . ook karper en witvis kun je aan je haak krijgen.

Met de blokhutboot kom je op plaatsen waar je anders niet komt,in de stilte midden in de natuur tussen bijzondere dieren als bevers,ijsvogels en lepelaars.

Dat is genieten met een hoofdletter G.

Zoek met de blokhutboot naar mooie visplekken

Het vaargebied in de bommelerwaard is een dynamisch natuurgebied tussen Maas en Waal. Het hele stuk van de Maas is bevaarbaar met de blokhutboot.

De mogelijkheden zijn eindeloos,maar wij belichten nu het vissen met de blokhutboot

Er zijn veel mooie visplekken, waaronder: De Lithse Ham. De Zandmeren. De Afgedamde Maas. Het Esmeer en de Neswaarden. Je moet natuurlijk wel een visvergunning hebben. deze is verkrijgbaar bij ons in de winkel.

De kleine vispas ( vissen met 1 hengel) kunt u ook online bestellen bij sportvisserij nedeland

 

 

Ben jij ook enthousiast net als ons over de blokhutboot?

En wil je ook deze belevenis aangaan…klik dan hier

In onze

winkel liggen ook Blokhutboot magazines en informatie folders.