Waarom Torro C-Jig Cast ?

geplaatst in: Nieuwsblog | 0

HART droomt al sinds 1990… van het uitvinden… van het creëren van de perfecte hengel, het meest dodelijke aas. De illusie, non-conformiteit en het werk van de beste professionals hebben ervoor gezorgd dat deze droom werkelijkheid is geworden.

Torro C-Jig Cast:

 Graag wil ik jullie kennis laten maken met de serie HART Belly (boat) hengels.

De Torro C-jigt cast 90-250 gram. Deze zijn speciaal voor de snoekbaar en de meerval. Zo op het oog lees je dikke hengel zonder feeling voor de buiging. Niets is minder waar bij deze serie van Hart. Het is een plezier om ermee te vissen. Het gewicht geeft een vertekend beeld. Juist het tegenover gestelde is waar. Ultralicht in de hand, lange but voor het gemak onder je arm en een goede aanslag in een kleine beweging.Het geheim zit hem in de backbone! Door de buiging van de hengel kan je de haak goed zetten en heeft een fantastiche drill. Uitstekend voor het Pelagic vissen.

Vanaf Aug 2024 komt de 400 gram ook in de verkoop.

Torro Miura Jig Spin:

De kleine broer van de Torro is de Miura jig spin. Deze zijn verkrijgbaar in 30-120 gram en 60-180 gram. Ongeacht wat je met het jiggen tegenkomt er is power genoeg over, zelfs voor een meerval.

 

kijk hier het filmpje met de Torro