Roofvissen in de Bommelerwaard

geplaatst in: Nieuwsblog | 0

 

Welkom in het paradijs voor roofvissen.online  De Bommelerwaard ligt tussen de Maas en de Waal. Deze Machtige Rivieren zijn vergeven  van Roofblei, Snoekbaars, Baars en Snoek. Maar laten wij vooral de Meerval ook niet vergeten. De formaten van de roofvis zijn al snel groot.

In de winter trekt de roofvis de rivierplassen op zeker de moeite waard voor de grote vissen te vangen. Houdt ook rekening met het Tij van de rivier.

De rivier rovers kan je op verschillende technieken vangen, Verticalen, Werpend, Dropshotten en vanuit de(Belly)boot ook pelagisch.

Wij hebben een groot roofvis assortiment in onze winkel hangen. De Hengels , kleuren en kunstaas is aangepast op de Waal en Maas en door onze pro-straffers uitgebreid getest. Wij werken met diverse merken zoals: Nays , Greenbass,  Zeck , Bigcat Hunter ,Spro en ga zo maar door.

Maar ook hebben wij zelf ontwikkelde shads in de verkoop deze zijn op de rivier een ware roofvis magneten.

Wij spreken Duits en Engels om een volledig advies te kunnen geven. Wij weten waar de hotspots zijn . Dus een bezoek aan onze winkel voordat je gaat roofvissen op de Maas of Waal zouden wij zeker waarderen.

Wees welkom bij hengelsport Zaltbommel

 

bekijk ons   filmpje    van het roofvissen op you tube