Snoekbaars vissen met de Bellyboot

geplaatst in: Nieuwsblog | 0

Waarom bellyboot vissen nu zo leuk is laat bekende visser Cindy in deze Youtube film zien. Zij gaat Pelagicvissen.nl vanuit de bellyboot.

Vissend vanuit de bellyboot beleef je de vrijheid van een boot en ben je één met de natuur.
De bellyboot glijdt geruisloos door het water en je dobbert heerlijk in je eigen drijvende waterstoel.
Met een bellyboot kun je uitermate goed vissen op snoekbaars en snoek en zijn mooie stekken beter binnen handbereik.
Met de bellyboot kun je ook geweldig goed vissen op karper, grote brasem en meerval.
Voor de vliegvisser is een bellyboot ideaal zodat hij tevens op dieper water kan vissen dan wanneer hij wadend vist.

Om je voort te bewegen in de bellyboot gebruik je zwemvliezen eventueel in combinatie met het Float Plus systeem of met een electrische buitenboordmotor. Wij hebben al een complete bellyboot met motor in onze webshop te koop
Bellyboot

Het vissen vanuit de is niet  aan bijzonder veel (specifieke) regels gebonden. Wel is een goede voorbereiding essentieel. Dus zorg dat je altijd het weer in de gaten houdt, goed zichtbaar bent (ook in het donker), rekening houdt met mede watergebruikers (zeker vrachtschepen hebben een grote dode hoek) en niet vist op plekken waar dit niet is toegestaan. Heb tevens aandacht voor de kwaliteit van je bellyboot, je apparatuur, bedrading en besturingsmiddelen. Voorkom dat je op het water in de problemen komt, dat begint al bij het maken van de keuze van je materiaal. Wij adviseren jou graag in onze winkel, wij hebben diverse bellyboot en motors op voorraad.

bekijk hier een filmje met onze bekende visser Snoekbaars vissen met de Bellyboot