Hengelsport Zaltbommel bij Roofmeister

geplaatst in: Nieuwsblog | 0

Bekende vissers Cindy en William hebben afgelopen weekend  meegedaan in de Yamaha Pro fishing Cup.

Deze wedstrijd werd door Roofmeister gereorganiseerd. Het duo leek het leuk om met de Bellyboot mee te doen. Dus wat hotspots op de Maas gezocht op zoek naar de snoekbaars en de dikke Baars. Op het verticalen met shads van Gator hebben zij wat snoekbaars weten te vangen. William had de Livescoop mee, dus hij kon pelacigvissen waarbij het de shad van Quantum gebruikte. Veel Schijnaanvallen van de snoekbaarsen en het slechte weer en het warme watertemperatuur zat op deze eerste wedstrijd dag niet mee.

Dag 2 van de Roofmeister wedstrijd gingen wij opzoek naar de dikke baars en een upgrade van onze eerder gevangen snoekbaars. Echter binnen een half uur had William een 82 cm snoekbaars te pakken op het Pelagicvissen. Dus die pakte ons niet meer af. Snel een foto op de meetlat maken en snel terug met de vis.

Echter de wind was moeilijk om onze Bellyboot stabiel te houden voor de dropshot en het Verticaalvissen. Het aas was niet stil te houden. Een kleine 32 cm Baars wisten het duo nog te strikken tot een aanbeet. De wind was de grootste tegenstander van deze dag,

Zoals het gezegde zegt iedere goede visser heeft een excuus. Er waren 74 duo”s voor deze dag opgegeven en Onze bekende vissers William en Cindy zijn op een nette 28e plaats geëindigd. Op naar volgend jaar een nieuwe tactiek.

Bekijk hier het avontuur van het roofvis duo :
Filmpje