Waarom Bellyboot Vissen ?

geplaatst in: Nieuwsblog | 0

Waarom Bellyboot vissen leuk is ?

je kan gewoon heel basic gaan vissen in een bellyboot flippers aan op zoek naar de vis. Hengel en kunstaas mee, puur op je instinct langs bruggetjes, meerpalen, kantjes en langs boten peuteren naar naar vis.Heerlijk ontspannen in de vrije natuur. Een basis Bellybootis niet heel prijzig dus toegankelijk voor iedereen. Met een Bellyboot kan je de vis op een natuurlijke manier benaderen zonder de vis te verstoren. Met de Bellyboot kan je op plekken komen waar je vanaf de kant niet bij kan komen. Ga je met een diepte meter zoals de Deeper Chirp+ 2  op pad dan zul je de gaten eerder vinden waar de grotere vissen zitten. Je bent erg mobile op het water, Je kan de Bellyboot uitrusten met een motor.

Welke Technieken voor het Bellyboot Vissen?

De technieken die je kan gebruiken zijn Dropshotten met doodaas of kunstaas en verticaalvissen omdat je direct op het water vist, zal je aas presentatie meteen naar beneden zakken. De aanbeten zullen intenser en zeker spannend zijn vanuit de bellyboot.en dan hebben wij het nog niet over het drillen van de vis.

Wil je wat geavanceerder met de Bellyboot gaan vissen is dat ook een mooie beleving van roofvissen. Dan is Pelagic vissen met de Livescoop ook een leuke tak van sport, Je kan live mee kijken wat er onderwater gebeurt en daar op gaan anticiperen. Ga je het kunstaas zoals de Pelagicshads half water aanbieden aan de snoekbaars. Of verticaalvissen op de bodem en kijken of de vis vanaf de bodem wilt komen om je kunstaas te pakken.

Kortom Bellyboot vissen opent nieuwe vis mogelijkheden en vergroot je kans om grotere vissen te vangen, bekijk hier het filmpje van bekende visser Cindy
Bellybootvissen