Terug naar Zeck

Zeck Cat Crank 7.5cm 22gr 3m

14,95

Wis selectie
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Meervallen reageren bijzonder sterk op hoogfrequent kunstaas. Ze brengen ook het grootste deel van de dag op de bodem door. Bij het spinnen betekent dit automatisch dat je aas moet gebruiken dat aan deze eisen voldoet. Zeg hallo tegen de Cat Crank 🙂

Vergeleken met grotere modellen zenden kleine cranks aanzienlijk hogerfrequente trillingen uit in het water. Dit geeft kleine cranks een voordeel bij de jacht op meerval.

De Cat Crank is de eerste kleine crankbait die daadwerkelijk stabiel genoeg is voor het gerichte meervalvissen. Het voldoet ook aan andere kenmerken die belangrijk zijn voor het zwengelen van meervallen als geen andere wobbler op de markt.

Tot voor kort moesten we bij het vissen op meerval andere baars-, snoekbaars- of snoekcranks voor andere doeleinden gebruiken. We moesten de drielingen en borgringen vervangen. Om voldoende stabiliteit te behouden, hebben we de borgringen ook met leadermateriaal verbonden. Het resultaat waren behoorlijk opgebouwde cranks die geen drijfvermogen meer hadden door de zwaardere borgringen en drieling. Toch waren deze conversie-aasjes het beste dat we konden gebruiken. Gelukkig is die tijd nu voorbij.

De Cat Crank heeft een body die van bovenaf gezien smaller is dan conventionele cranks. In combinatie met zijn brede duikblad loopt hij ‘strak’ en stabiel in de stroming. Het bereikt ook snel zijn maximale duikdiepte.

Wij raden onze Evo Cat Spin aan met een werpgewicht van 100 g (lengte afhankelijk van het toepassingsgebied), Silent Leader in 0,7 mm als onderlijnmateriaal, een Hulk Line van 0,33 als hoofdlijn en een Twistlock Snap als karabijnhaak. Als alternatief voor de Silent Leader kun je ook een dunne Mono Leader Pro (0,78 mm of 0,91 mm) als leader gebruiken.

Als het om aasbeheer gaat, geldt het volgende: eentonige aasvangsten zijn het beste. De Cat Crank kan zo nu en dan de bodem bereiken. Maar hij vangt ook in het midden van het water als de meervallen actief zijn.

Het maakt niet uit of het in de rivier of het meer is; Wij wensen u veel succes met het starten van de kat en maximaal succes met de miniwobbler

Extra informatie

Opties

Firetiger, Acid Green, Ayu, Grey Fire