OPEN DAGEN 2023 Hengelsport Zaltbommel

geplaatst in: Nieuwsblog, Workshops | 0

Wil je meer over ons weten?

Kom dan naar onze open dagen.
We hebben dit jaar op 25 en 26 februari van 10.00-17.00 uur onze open dagen .Samen met de enige echte visvrouw Paula Petiet presenteren wij onze nieuwe merken maar ook onze oude merken. Leveranciers laten hun nieuwe producten zien.

Onze gasten die dagen zijn :

  • Johan Struwe, alles over meervalvissen. Hij introduceert o.a. een andere techniek van meervalvissen op de nederlandse rivieren. Hengelsport Zaltbommel gaat het assortiment hierop aanpassen.
  • Franka Gorter, heeft gevist in het dames karperteam. Zij kan je alles vertellen over het concept van de boilies van Holland Baits
  • Jesse Feuerriegel presenteert Katran. Deze duizendpoot weet veel over diverse onderlijntechnieken voor  het karpervissen
  • Vliegbinden met Theo Bakelaar
  • Wim Mensen en Cor Kraai van Traper feedervissen. Wim Mensen weet veel over het Method feederen. Het merk Traper verkopen wij al vanaf de opening  van onze zaak, wij zijn erg enthousiast over dit merk en vissen hier zelf ook graag mee.
  • William van Tongerlo, heeft zijn sporen verdient als wedstrijdvisser op witvissen.nu vist hij op roofvis en vormt hij met Geert Hak  het “Rivier rovers team ” ( Rivier Rovers G&W) William heeft veel ervaring met Pelagic vissen, dat is vissen op half water.

 

Dit zijn de nieuwe merken die wij in ons assortiment hebben :

Wij hebben van Cresta en Spro uitbreiding van ons assortiment binnen gekregen.

Zoals je kunt lezen…genoeg reden om gezellig bij ons langs te komen, wij zorgen voor een hapje en een drankje.

 

Tot ziens op 25 en 26 februari, groetjes Hengelsport Zaltbommel.

https://www.facebook.com/hengelsport.zaltbommel

https://www.instagram.com/hengelsportzaltbommel