Aas & Voer

geplaatst in: Nieuwsblog | 0

Zonder aas is het moeilijk om een vis aan de haak te krijgen. Daarom wordt er bij het vissen erg veel aandacht besteed aan het juiste haakaas.

Bij het karpervissen kunnen dit bijvoorbeeld boilies, pellets, particles of Pop-ups zijn. Hierbij worden kleine en soms grote hoeveelheden voer bijgevoerd. De voerplek wordt daardoor extra aantrekkelijk voor de vis.

Onze specicialiteit boilies zijn onze Red Garlic Boilies , Arno Dekker is onze Boilie tester en heeft en mooie dikke karper op gevangen.

In de witvisserij worden vaak wormen, maden of brood gebruikt, maar ook hier wordt steeds vaker gevist met kleine boilies en particles als aas. Dit haakaas kun je bijvoorbeeld aanbieden boven een bedje kant & klaar lokvoer van bijvoorbeeld het merk Berlok of een samengesteld lokvoer van losse ingrediënten. Het aas en voer kun je extra aantrekkelijk maken met dips en flavours of lokstof en additieven.

Voor het vangen van de verschillende soorten roofvis wordt er meestal gebruik gemaakt van kunstaas. Dit aas ziet er vaak uit als een (gewond) visje. De populairste kunstaassoorten zijn spinners, shads, softbaits en pluggen.